søndag 11. januar 2009

Det Store Oppussingsåret...

2009 kommer til å stå i oppussingens tegn.
Vi er i ferd med et omfattende påbygg. Planen er å bygge ut både stue og kjøkken.

Enn så lenge viser jeg frem vaskerommet mitt, som ble totalrenovert i fjor.

Jeg eeelsker denne stykebordsløsningen!
Morsomme sjeler vil ha det til at det ikke er et vaskerom, men rett og slett mors hobbyrom....Sikkert ikke langt fra sannheten, ettersom jeg tilbringer endel tid der nede, og liker å se bunnen av skittentøykurven.


4 kommentarer:

 1. For et stort og deilig vaskerom. Mitt er ganske lite, men praktisk innredet. Når alt verktøy og rot blir flyttet ut i garasjen etter at den blir ferdig, blir det vel bra. Litt misunnelig på ditt likevel.

  Laila

  SvarSlett
 2. Hahaha... Hobbyrom ja :)) Kan det være et mannlig medlem av familien som sier det ;)
  Men for et flott vaskerom da ...!! Og det strykebrettet skulle jeg veldig gjerne hatt..Men jeg får nok ikke plass til det inne på "mitt" vaskerom ;)

  heldig du er..
  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. Kjempeflott vaskerom! Hvor er skapene dine fra. Jeg har sett på lignende skap hos Ikea og tenkt på å kjøpe sånn strykebrett løsning til vaskerommet vårt som er helt uten skaper nå og helt i kaos. Synes du din er stødig? Fornøyd med den??

  SvarSlett
 4. Hei Snøstorm.
  Skapene er Ståt fra Ikea, ja. Jeg måtte grine meg til strykebrettet, for min praktiske mann mente at dette ville være vinglete.(Utstillingsmodellen på Ikea var nemlig ustø, tydeligvis dårlig montert)
  Her hjemme er den PERFEKT og stødig og kjempesmar. Anbefales!

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer